| Avtor
|
Thread |
 |
|
dobje
Site Admin

Pridružen/-a: Sre Feb 2006 21:20
|
Čebelo bi naredil bolj sivki podobno, če je mogoče! _________________ Esto bonus saltem, si non potes esse peritus. -- "Bodi vsaj dober, če ne moreš biti pameten."
Ko nimaš nič za reči, nič ne reci.
|
Sob Jun 12, 2010 6:33 am |
|
|
Ax
Pridružen/-a: Ned Maj 2009 11:31
Kraj: Ljubljana |
Nekaj takega?
Nevem kako bi ji lahko dodal tiste svetlo sive pasove ki jih ima...vse kar sem probaval je bilo samo slabše.
|
Sob Jun 12, 2010 12:26 pm |
|
|
cebelar_novinec
Pridružen/-a: Čet Jun 2007 20:08
|
Probaj vse črno belo razen celice pa urlja.... _________________
Čebelarstvo
|
Moja Galerija
|
Sob Jun 12, 2010 2:03 pm |
|
|
Ax
Pridružen/-a: Ned Maj 2009 11:31
Tako?
|
Sob Jun 12, 2010 2:24 pm |
|
|
Andrej-Admin
Site Admin

Pridružen/-a: Tor Feb 2004 20:27
Kraj: Goriška |
Tako ne boste prišli do cilja....
Je znana tehnika izdelave, barvna tehnika... ?
Preprosto si je potrebno vzeti čas, premisliti....
Prej boste prišli do cilja tako, da Vam Kočevski medo ali kdo drug da eno TOP fotografijo in to je to... Čebela sploh nima kompozicije, fokusa, niti pod pravilnim kotom na rožico... Rože so bele, ne sive... sence bodo vse pokazile, v belem imate rumenkaste lise, ki bodo zadeve še poslabšale...
Zakaj že se vidi marjetico belo? Ker je ozadje dokaj temno zeleno? Če bi bila trava bela, je ne bi videli...
Bela daje kontrast, v beli so vse barve, sploh sonce sredi dneva še bolj povdari... ali recimo zjutraj pod kotom, kjer pridejo do izraza kontrasti še bolj...
Ali bo sitotisk, verjetno bo kavčuk odtis, bo obrezano ali bel kvadrat na belo majico... Kako bo to zgledalo?
Bolj klavrno, a ne?
Marjetica je bila, ne siva.... Če greste na sonce pogledate bolj k soncu se vam bo zdela sivkasta, ker vas bo prej sonce zalsepilo in je to efekt v naših možganih.
Kdaj gre ČEBELA na marjetico? ali drugo rožo? Ko je siva, torej hladno, oblačno? ali ko je SONCE? Sonce je BELO- RUMENO. s kje torej SIVINA, če SONCE daje nekaj drugega? marjketice so rahlo spodaj temenjše, celo zelene lise se lahko vidijo, toda SIVIN ni, samo kontrastna področja....
Utrgajte nekaj rož, položite jih na čist bel avto, ali drugo zelo belo površino in opazujte.....
Razmislite, drugače bodo majice v predalu, ne na telesu....
Če bo na ekranu izgledano kar OK, bo v real slabotno.
Ne čarajte nekaj kar ni, NARAVA naredi najbolje... Uporabljajte nasvete NARAVE....
Andrej _________________ Vabljeni k projektom www.sola-zdravja.si v Sloveniji www.alkalnapalcka.si Posebej vabljena ČEBELARSKA gospodarstva, EKO kmetije in vsi ostali!
|
Sob Jun 12, 2010 2:43 pm |
|
|
Andrej-Admin
Site Admin

Sama čebela bi že šla, v trenutku, ko jo daste na siv cvet je konec igre! _________________ Vabljeni k projektom www.sola-zdravja.si v Sloveniji www.alkalnapalcka.si Posebej vabljena ČEBELARSKA gospodarstva, EKO kmetije in vsi ostali!
|
Sob Jun 12, 2010 2:44 pm |
|
|
|
|
Andrej-Admin
Site Admin

Ja K. medo?
Zadeva je animirana in kako boste to dodali?
Ne gre fantje....
Nekoč sem se ukvarjal z grsfiko, katalogi za tujino, embalažnimi etiketami.... in vem kaj bo prišlo ven na tak način....
No vsak naredi po svoje
Andrej _________________ Vabljeni k projektom www.sola-zdravja.si v Sloveniji www.alkalnapalcka.si Posebej vabljena ČEBELARSKA gospodarstva, EKO kmetije in vsi ostali!
|
Sob Jun 12, 2010 4:02 pm |
|
|
bostek
Site Admin

Pridružen/-a: Sre Jul 2009 7:31
Kraj: hrastnik ter kozjansko |
Jaz mislim da ne mormo mešat ilustracije s navadno sliko.... ne paše skupaj... pa še barv je lahko potem preveč. Mora biti čim bolj enostavno. _________________ Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)
Blog začetnika -> Prvi med
Čebelarska info točka
|
Pon Jun 14, 2010 8:13 am |
|
|
Andrej-Admin
Site Admin

Poišči eno res super kontrastno sliko čebele, napis spodaj in bo super....
LJUDJE NAJ VIDIJO SUPER SLIKO, to je tudi promocija ČEBELE! _________________ Vabljeni k projektom www.sola-zdravja.si v Sloveniji www.alkalnapalcka.si Posebej vabljena ČEBELARSKA gospodarstva, EKO kmetije in vsi ostali!
|
Pon Jun 14, 2010 8:20 am |
|
|
levstek008
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:46
|
Ej Andrej- Zgoraj si napisal, da si se nekoč ubadal z izdelovanjem nalepk. Sam ima namen izdelati svojo, pa te prosim če mi lahko namigneš s katerim programom bi bilo to najbolje izvesti in nam razkriješ kakšen majhen trik kako napraviti dobro nalepko.
Hvala za nasvete!!
LP Matej
|
Pon Jun 14, 2010 9:26 am |
|
|
Andrej-Admin
Site Admin

Corel, photoshop, ilustrator _________________ Vabljeni k projektom www.sola-zdravja.si v Sloveniji www.alkalnapalcka.si Posebej vabljena ČEBELARSKA gospodarstva, EKO kmetije in vsi ostali!
|
Pon Jun 14, 2010 9:39 am |
|
|
bostek
Site Admin

Zaenkrat še čakam na eno cenejšo ponudbo in če bo sprejeta potem bomo naročili tam. Vsa bom obvestil. lp _________________ Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)
Čebelarska info točka
|
Tor Jun 22, 2010 8:54 am |
|
|
4z-miha
Pridružen/-a: Pon Jun 2009 15:38
Kraj: ljubljana, štepanja vas |
Ali so te majice še aktualne? _________________ Lp. Miha
|
Tor Jul 06, 2010 11:27 am |
|
|
MEG

Pridružen/-a: Tor Maj 2005 12:51
Kraj: CELJE |
Tudi mene zanima kaj je z majicami.
LP
naj medi _________________ GREGOR
|
Tor Jul 20, 2010 1:33 pm |
|
|
bostek
Site Admin

Danes bom probal končat sliko da bo v pravem formatu za tiskanje in potem bom stvar dal naprej _________________ Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)
Čebelarska info točka
|
Tor Jul 20, 2010 1:43 pm |
|
|
bostek
Site Admin

Danes sem oddal naročilo in cena je 7€ + poštnina. Več pa še sporočim _________________ Učite se teorije, drugače boste ostali celo življenje v praksi pračebelarja (August b. Berlepš)
Čebelarska info točka
|
Ned Jul 25, 2010 12:19 pm |
|
|
carniolan

Pridružen/-a: Pon Apr 2004 9:21
Kraj: Trenutno - FR |
Cebela na marjetici oz kresnici
Ali ni nikogar zbodlo v oci da je cebela na cvetu kresnice oz ivancice - marjetke - Zal cebela ne gre nikoli na to cvetlico zakaj jo rinete k cebeli - zaradi kontrasta ? !
Poglejte tole cebelico v zvoncu na proizvodu mojega sina:
3 GELLE ROYALE 20 g
http://www.apiphyt.com/commandes/ftp/index2.htm
klikni na Energie - vitalité _________________ **** Mecem kosti, psi jih glodajo....karavana pa gre dalje...****
|
Ned Jul 25, 2010 2:55 pm |
|
|
levstek008
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:46
|
Živjo- reči kar češ, ampak strašno rumen je ta tvoj matičen mleček......
Lp Matej
|
Pon Jul 26, 2010 12:38 am |
|
|
|
|
carniolan

Pridružen/-a: Pon Apr 2004 9:21
Kraj: Trenutno - FR |
quote:
Originally posted by levstek008
Živjo- reči kar češ, ampak strašno rumen je ta tvoj matičen mleček......Lp Matej
Ne ta maticni mlecek je kar lepo iz PISLAKOVIH PANJEV morebiti tudi iz Marohovih - slika izpred 10 let -
Tvoja sperma tudi mora variirati ali jes distan ali zarostan krompir ali pa vsak dan za (poslastico) desert = anansova rezina s sampanjem pa je razlika v koloraciji !!! _________________ **** Mecem kosti, psi jih glodajo....karavana pa gre dalje...****
|
Tor Jul 27, 2010 3:31 pm |
|
|
Kočevski med-ved

Pridružen/-a: Pet Apr 2004 21:18
Kraj: KOCEVJE - KOSTEL |
Fotografija tudi včasih spremeni barvo, tako da se morda vidi res bolj rumen.
Lp
Carniola ali si na Dolenjskem? _________________ Kočevski med-ved
|
Tor Jul 27, 2010 5:09 pm |
|
|
davca
Pridružen/-a: Tor Okt 2007 18:13
Danes mi je poštar prinesel majico. Škoda, ker je uporabljen napis Slovensko je biti čebelar. Nekako se mi zdi, da bi bilo enako, kot če bi na majici pisalo: Kdor ne skače, ni Slovenc. _________________ Unus pro omnibus et omnes pro uno - Eden za vse in vsi za enega
|
Pet Avg 13, 2010 2:39 pm |
|
|
dobje
Site Admin

Pridružen/-a: Sre Feb 2006 21:20
|
quote:
Originally posted by davca
Danes mi je poštar prinesel majico. Škoda, ker je uporabljen napis Slovensko je biti čebelar. Nekako se mi zdi, da bi bilo enako, kot če bi na majici pisalo: Kdor ne skače, ni Slovenc.
Se pridružujem mnenju davce.
Hvala za trud Boštjan!
Lp _________________ Esto bonus saltem, si non potes esse peritus. -- "Bodi vsaj dober, če ne moreš biti pameten."
Ko nimaš nič za reči, nič ne reci.
|
Pet Avg 13, 2010 6:34 pm |
|
|
valterp
Pridružen/-a: Tor Apr 2009 14:02
Kraj: okolica Celja |
Tudi jaz sem danes dobil majčke. Boštjan, hvala, lepe so.
|
Pet Avg 13, 2010 7:27 pm |
|
|
Gregor T.
Pridružen/-a: Pet Jan 2007 19:50
Kraj: Mirna |
Tudi jaz sem jo dobil. Hvala
|
Pet Avg 13, 2010 8:53 pm |
|
|
Kočevski med-ved

Pridružen/-a: Pet Apr 2004 21:18
Kraj: KOCEVJE - KOSTEL |
Tudi jaz se ti Boštjan zahvaljujem za organizacujo izdelave majic. Danes sva jih z ženo predstavila tudi na Pogačarjevem trgu v LJ pri uspešni prodaji čebeljih pridelkov.
Lp _________________ Kočevski med-ved
|
Sob Avg 14, 2010 3:27 pm |
|
|
Jaka Gašper

Pridružen/-a: Pon Mar 2006 21:05
|
Tudi jaz sem dobil.
Hvala
|
Sob Avg 14, 2010 3:57 pm |
|
|
|
|
pavel
Pridružen/-a: Tor Maj 2005 10:35
|
Tudi jaz sem jih dobil. Lepe majice. Samo, dobil sem 4 namesto dve , Moram jutri Klicati tiskarja, da preverim, kaj je narobe.
lp Pavel
|
Ned Avg 15, 2010 4:13 pm |
|
|
|
Forum Rules:
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|
|
|