| Avtor
|
Thread |
 |
|
levstek008
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:46
|
Poškodovana matica??
Od rojenja je minilo kakšen mesec in pol, vendar matica navklub temu, da ni popolnoma nobene zalege v panju več, noče ali ne more zalegati. Ker sem bil v dvomih ali je sploh matica prisotna, sem družini dal sat odkrite zalege dva dni nazaj.
Danes pogledam ta sat( ne vlečejo matičnakov) in jo slučajno vidim, kako pleza po satu( jo sploh prvič vidim v tem panju). Za mlado matico se mi je zdela premirna, najbolj pa me je motil njen zadek, ki je bil nekako razprt, kakor čebela, ki te piči, in zadek ostane odprt.
Bi bilo možno, da je šlo kaj narobe pri oplojevanju matice??
Se je komu kaj takega že primerilo??
Lp Matej
|
Čet Jun 24, 2010 6:51 pm |
|
|
Fizikalec
Pridružen/-a: Tor Feb 2004 21:35
|
Ja lahko ji ostane od trota in se zasuši se zgodi velikokrat lahko pa je komaj prišla z prahe v tem primeru ji iz zadka "visi" tud mal belo, počakaj kake 5 dni, če ne bo zalegala potem stran z njo pa OP MM noter... _________________ Aetate reddimur prudentiores (S Časom postajamo pametnejši)
|
Čet Jun 24, 2010 7:19 pm |
|
|
levstek008
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:46
|
Skoraj zanesljivo sem prepričan, da je bila matica navkljub "lepemu videzu"
jalova oz.neplodna, tako da sem jo pač uničil, in to družino združil z enim rojem...
Če ne gre, ne gre....
lp Matej
|
Čet Jul 01, 2010 10:01 am |
|
|
|
Forum Rules:
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|
|
|